lunes, 17 de diciembre de 2012

UN CALAIX D'HISTÒRIES, un treball d'expressió oral

"Un Calaix d'Històries" és una activitat complementària d'EXPRESSIÓ ORAL que es desenvolupa al nostre centre des de ja fa uns anys. Davant de tota l'escola els nens i nenes representen petites i divertides obres de teatre que han treballat a les hores de racons de llengua. També els més petits ens ofereixen uns poemes molt bonics i que saben recitar molt bé. Aquest treball té com a objectiu reforçar l'expressió oral dels nostres alumnes i perdre la por a parlar en públic. Hem d'aprendre a expressar-nos de manera correcta davant els altres i a expressar els nostres pensaments de manera ordenada i coherent i "Un Calaix d'Històries" constitueix un vehicle important per tal d'anar assolint a poc a poc els objectius plantejats anteriorment.
Educ. Infantil: recitació d'un poema de Nadal, CI: "Petro, el fill d'un mariner" teatre, CM: "El conte dels sons" teatre, CS: "Noticias" 5è, "La camisa del hombre feliz" 6è

miércoles, 12 de diciembre de 2012

UNA NOVA INCORPORACIÓ AL CENTRE

Des del mes de desembre tenim amb nosaltres la MARGARET RUBIOL, que és una alumna de pràctiques com a Educadora infantil en primer cicle d'educació infantil. La seva tasca a l'escola és donar suport en tots els aspectes a l'aula i sempre sota la supervisió de la mestra tutora. La Margaret desenvolupa la seva tasca a la classe de P3 on hi ha un nombre considerable d'alumnes. Benvinguda a l'escola!.

martes, 11 de diciembre de 2012

L'AMPA ENS FA ENTREGA DE DOS PROJECTORS

El passat dia 3 de novembre de 2012, l'AMPA de la nostra escola ens va sorprendre amb un magnífic regal de Reis: dos projectors EPSON d'alta qualitat. L'aportació d'aquest tipus de material significa un avenç molt important per la nostra escola i per al treball diari a les aules del centre. Només ens resta donar-vos les gràcies per la rapidesa i l'efectivitat de la vostra tasca envers l'escola que és l'escola de tots.