jueves, 28 de febrero de 2013

ELS PARES PINTEN LA VALLA DE L'ESCOLA

L'AMPA de l'escola és molt animada i molt treballadora, i han pintat la valla de l'escola de color verd. Ara ens llueix neta i ben polida. Gràcies a aquesta colla de voluntaris que dia a dia treballen per una escola millor.

martes, 26 de febrero de 2013

TARDA DE CIÈNCIA AMB EL TITÀNIC

Els nens i nenes de Primària hem passat una tarda fent experiments amb l'aigua, aprofitant que estem treballant el projecte del "Titànic". Hem investigat per què floten els vaixells, la densitat de l'aigua i altres líquids...i moltes coses més que podreu saber en els blocs de cada cicle. NO US HO PERDEU! 

viernes, 15 de febrero de 2013

ANEM A L'ESTANY AMB TV3

Els alumnes de Cicle Mitjà aniran el proper dimarts dia 19 de febrer a la Plaça Homenatge a la Vellesa per tal d'assistir a la gravació del programa de TV3 "Divendres", faran el mateix que els seus companys de CS.
Els alumnes de Cicle Superior aniran el proper dimecres, dia 20 de febrer a l'Estany per tal d'acompanyar en la gravació del programa de TV3 "Divendres". També faran un tomb per les instal·lacions i els camions i estaran asseguts al voltant del presentador Espartac i del convidat.
Per aquest motiu necessitarem la col·laboració dels pares d'aquests alumnes, ja que els haurieu de portar fins a l'Estany a les 15h de la tarda i retornarem a l'escola a les 16h.
Així, us agraïrem que ens notifiqueu, mitjançant l'agenda escolar, qui portarà als nens fins a l'Estany i qui els recollirà i els portarà fins a l'escola, evidenment també hi serem els mestres responsables d'aquests alumnes dins l'horari escolar.